The Chefs @ Work
22/04/2022

Onze Pleun & Niels....... 

Bruiloft Bram & Robin
12/06/2021

Op de bruiloft van Bram & Robin mochten wij hun gasten mee op reis nemen door de wereld van barbecue! De bruidegom had maar één eis en dat was BRISKET! 

Bruiloft Luuk & Lian
18/06/2022
Cutting Brisket
12/06/2021

Wellicht het moeilijkste vlees om te bereiden op de barbecue. Wij draaien er onze handen niet voor om. De Brisket is een all-time favoriet onder barbecue minnend nederland. 

Napoleon Directie
24/08/2021

Soms krijg je van die bijzondere klussen waar je echt trots op kunt zijn! We mochten voor de directie van Napoleon een barbecue lunch verzorgen. 

Familie Custers
31/08/2019

Inmiddels alweer een tijdje geleden, maar op deze dag trokken wij alles uit de kast om een geweldige beleving neer te zetten! 

Napoleon Workshop

Taste of Smoke is erkend GrillForce lid van Napoleon en wij doen jaarlijks meerdere workshops & demonstraties 

BBQ recept: Chicken Kebab op de BBQ
18/06/2021

De Wit Schijndel; "Samen met chef-kok Niels van Napoleon maakten we een aantal heerlijke gerechten klaar bij camping Het Goeie Leven."

BBQ recept: Fireball Pineapple

Met deze fireball pineapple sluit je je BBQ-diner af met een knaller! Let op: dit gerecht is niet geschikt voor kinderen. Zoet, fris, fruitig.. deze ananas gemarineerd in fireball whiskey met kruidige muntsuiker is een gegarandeerd succes!

BBQ recept: Zalmforel van de BBQ!

Met het Infusion Board van Napoleon kan je zowel stomen als een rooksmaak aan je gerecht toevoegen. De cederhouten plank heeft groeven waarin je bijvoorbeeld wijn of bouillon kunt gieten. In de video bereidt Niels een heerlijke versgevangen zalmforel met daarbij orzo pasta met gestoofde prei, een mangosalsa en waterkerspesto.

Download het recept: https://www.dewitschijndel.nl/media/wysiwyg/barbecues/Zalmforel.pdf

 

BBQ recept: Paprika soep van de BBQ!

Niels maakt een heerlijke soep van gegrilde paprika met daarbij een fetacrème met Thaise basilicum en een pittige broodcrouton.

 

Een hele mond vol, maar de bereiding daarentegen is een eitje!