Of je nu op zoek bent naar een gezellige en leerzame dag voor een groep vrienden, een leuk bedrijfsuitje voor jou en je collega’s, Taste of Smoke biedt op maat gemaakte BBQ-workshops op het prachtige landgoed van Doeboerderij An 'T hoag in Rijkevoort. Taste of Smoke verzorgd workshops voor besloten groepen en kan productdemonstraties verzorgen. Daarnaast verzorgen wij ook workshops bij u op locatie, prive-workshops (1 op 1) en Masterclasses. 

Neem contact op indien je interesse hebt in een Custom BBQ Workshop. Voor deze workshop kan er een keuze gemaakt worden uit gerechtjes die van tevoren gekozen worden. Zo kunt u zelf uw workshop samenstellen.

foto taste of smoke
Locatie: Doe Boerderij An 't Hoag

Locatie
Doe Boerderij An 'T Hoag 

Is misschien wel een van de mooiste locaties van de regio.Doe-boerderij An't Hoag is in de eerste plaats een kleinschalige boerderij waar naast de agrarische productie, zorg en begeleiding gegeven wordt aan mensen met een sociale, lichamelijke of psychische hulpvraag. Deze doe boerderij die gerund wordt door de broers Freek & Job Albers, staat centraal in de samenleving. Op deze locatie hebben wij meerdere mooie opties om een fantastische workshop te geven met producten die rechtstreeks van het land komen. 

Boek een workshop

foto taste of smoke

Onze tools
Onze barbecues

Wij zijn de smaakdirigenten en de barbecues zijn onze instrumenten. Dat betekent dat wij met de beste producten werken die het perfecte eindproduct maken. Als ambassadeur voor Napoleon werken wij uiteraard met het beste van het beste! Daarnaast hebben wij een breed scala aan barbecues zoals:

  • Green Mountain Pellet smokers
  • Napoleon Prestige Pro 665
  • Napoleon Rogue SE425 
  • Napoleon Kettle Pro 
  • Napoleon Travel Q (Elektrisch & Gas) 
  • Primo Oval XL 400 
  • Boliss 

Boek een workshop

foto taste of smoke
Onze tools (en crew)