Remarkable BBQ vs.
het been-there-done-that buffet

Wij geloven dat het moment van consumeren een bijzondere beleving moet zijn. Als de ogen even sluiten om het moment vast te houden, dan heb je dat te pakken. Met de Taste of Smoke handtekening wordt dat geëerd in ieder gerecht, maar, het gaat verder dan dat.

Alles wat je kent van de old-skool barbecue cateraar, doet Taste of Smoke níet. Weg met de  potten zout, kunstmatige sauzen en stokbroodbuffetten waardoor men al vol zit voordat het vlees klaar is!

Als jij dit ook níet zoekt, dan delen we hetzelfde BBQ-DNA en dat geeft díe klik die nodig is om jullie event tot een verfijnd smaaksucces te maken. De reis begint met jullie verhaal, wensen en de vraag “wat vinden jullie zelf lekker?” Taste of Smoke vertaalt dat naar een authentieke, persoonlijke barbecue beleving die de magie van jullie dag versterkt.

foto taste of smoke

Een smokin’ 
hoogwaardig recept

  • Authentieke low & slow BBQ technieken door inspirerende pitmasters
  • Bohemian-stijl uitgifte waar ieder couvert per gast persoonlijk wordt opgemaakt
  • Verse kwaliteitsingrediënten van duurzame, lokale leveranciers, boeren en telers
  • Vegetarisch en allergie-/dieetproof
  • Duurzame, hoogwaardige materiaalkeuzes
  • Sterk in time management op de dag zelf
  • De Smoke-smaakgarantie met de flair van de hogere kookkunst
foto taste of smoke

Design van
een bijzondere dag

Voor ieder jubileum, bijeenkomst, bruiloft of event creëert Taste of Smoke een concept met aanbod op maat. Er zijn geen vaste arrangementen, daar ieder feest, locatie en organisator anders is. Of het nu gaat om bites, meerdere gangen of een masterclass, het moet altijd bijzonder worden en dat vraagt om een unieke aanvlieging.

Tijdens een persoonlijke kennismaking, zullen de transparante prijzen en de kwaliteit en aandacht die Taste of Smoke aan iedere opdracht geeft, jullie duidelijk worden. “Het is echt een reis die we  samen met jullie gaan maken vanaf het begin, en we nemen jullie gasten mee!”

foto taste of smoke

Zij gingen je voor
in de BBQ EXPERIENCE

“Wat een geweldige avond. Het eten was heerlijk. Achter ieder gerecht zat ook een prachtig verhaal t.a.v. de bereiding. De uitleg die Niels gaf, maakte het eten compleet”.
Olaf van Wely - Van Wely Optiek

“Ze werken super hygiënisch, hebben mooie barbecues, een mooie set-up en vriendelijke staff.  Het eten is goddelijk en ultra mals. Wil je iets verrassends, dan is Taste of Smoke de beste die je maar kunt wensen!"
Jeroen Hartogs

“Taste of Smoke is zeer meedenkend en heeft een geweldig menu aan de hand van onze wensen samengesteld voor onze bruiloft. Bedankt voor jullie bijdrage aan onze mooiste dag van ons leven!”
Bram van der Sommen – bruidegom

“Niels heeft voor ons een workshop gegeven als inleiding op de bouwvakvakantie. Ik kan maar één ding zeggen perfect geregeld. Kernwoorden professioneel, verrassend, op naar de volgende keer”
Marco van Andel - Global Civiel

foto taste of smoke