We are

TASTE OF SMOKE

Dit is wat wij doen & waar wij voor staan

 

Waar wij voor staan;

KWALITEIT

Taste of Smoke staat voor kwaliteit in alle opzichten. Van onze materiaalkeuze tot aan de keuze van onze producten en de partijen waar wij mee samenwerken. Want alleen als het aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet is het goed genoeg.

Hoe we dat controleren? Met de door onszelf opgestelde checklisten. Wij werken bijvoorbeeld uitsluitend met leveranciers waarvan wij zeker weten dat zij ook dezelfde hoge eisen stellen. Dat doen we voor onszelf, maar ook voor u. U wilt natuurlijk de beste kwaliteit en die leveren wij. Wij staan er immers voor u!

pompoen
 

Wat wij bieden;

ULTIEME SMAAK

Smaak is ons kenmerk. Onze gerechten kennen een perfect gebalanceerde smaak met in ieder geval altijd die unieke rooksmaak. Wij doen onze naam eer aan. We heten niet voor niets Taste of Smoke.

Tijdens cateringklussen zult u dan ook nooit een pot saus, zout of peper zien staan. Wij zorgen voor een geweldige smaakbelevenis en een ware smaakexplosie. Dat is waar wij om bekend staan. Gedurfde smaakcombinaties en verrassende gerechten die u nog niet kent. Smaak is waar het bij ons allemaal om draait. Onze pitmasters zijn altijd op zoek naar de perfecte smaak die past bij uw wensen.

beef
 

Hoe wij het doen;

KEEP IT SIMPLE

Simpel is een motto. In alles wat wij doen, Keep it Simple. Waar veel chef-koks of pitmasters het vaak te moeilijk en ingewikkeld maken, houden wij van Taste of Smoke het gewoon simpel.

Juist daardoor kunt u als klant de prachtige smaken ook zelf thuis creëren. Wij barbecueën vaak ook niet op dure Big Green Eggs of extreem dure Smokers, maar gewoon op betaalbare apparaten. Het doel? U laten zien dat u hetzelfde eindresultaat kunt bereiken. Onze ervaren pitmasters zullen u dan ook graag te woord staan als u vragen heeft over hoe u het voor uzelf simpel kunt houden en toch prachtige gerechten kunt maken

mais
 

Wat wij belangrijk vinden;

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is iets waarvan wij van mening zijn dat we ons allen daarmee bezig moeten houden. Met zijn allen eten we teveel vlees en gaan we te makkelijk voor de goedkope kiloknallers. Wij doen daar in ieder geval niet aan mee.

Taste of Smoke werkt samen met lokale boeren, lokale groente- en fruittelers en ondernemers die hetzelfde doel voor oog hebben. Samen staan we sterk om een betere wereld te creëren voor onszelf en onze kinderen. Daarom kiest Taste of Smoke voor kwaliteit over kwantiteit en dat merk je. Want kwaliteitsproducten zijn voller van smaak. En laat het nou net om smaak draaien bij ons.

handen