We are

TASTE OF SMOKE

Heeft u een feestje en zoekt u een eyecatcher of extra capaciteit?

Wat wij doen;

Verhuur

Of u nu een bevlogen thuischef bent, een professional in de foodservice, catering of restauranteigenaar: Taste of Smoke verhuurt ultieme stijlvolle eyecatchers met eindeloos veel kook-, bak- en grillmogelijkheden! Van het culinair grillen voor een select gezelschap tot live cooking voor grotere groepen, voor onze verhuurproducten is dat allemaal geen probleem!

smoker.JPG

Wat wij verhuren;

SMOKER AANHANGER

Altijd al eens willen werken op een echte Amerikaanse smoker? Of zoekt u extra capaciteit voor uw evenement? Huur dan onze smoker! Deze smoker heeft een capaciteit voor 100 tot 200 personen en is natuurlijk een echte blikvanger tijdens uw gelegenheid. De smoker word op iedere gewenste locatie bezorgd en word geleverd met hout indien gewenst.

Vanaf € 150 per dag

Wat wij verhuren;

DE Boliss

De mooiste buitenkeuken? Boliss maakt van buiten koken een nieuwe bourgondische beleving. Koken en bakken op echt vuur, de natuur zijn werk laten doen. Genieten van een echte outdoor cooking belevenis, het hele jaar door. Niet alleen als buitenkeuken, maar ook als object is Boliss een fraai element in uw tuin of op het terras.

We hebben Boliss in samenwerking met Jacobs & Smits ontworpen en ontwikkeld. Ook elk nieuw exemplaar van deze buitenkeuken komt ervandaan. We maken elke Boliss helemaal zelf met het beste staal. Dat doen we met het grootste vakmanschap en oog voor de kleinste details. Daarom is Boliss niet alleen stijlvol en stoer, maar ook eenvoudig in gebruik en bijna moeiteloos schoon te maken.

Wat maakt Boliss echt uniek?

Vanaf € 125 per dag

  • Eenvoudig in gebruik

  • Makkelijk schoon te maken

  • De opstaande rand voorkomt druppelen

  • De aslade vereenvoudigt het reinigen na gebruik

  • De vuurintensiteit (en dus de temperatuur) is aanpasbaar via de aslade

  • De onderzijde van de plaat is verzonken om schuiven te voorkomen

  • De in hoogte verstelbare takel-wokpan en grillrooster kunnen uit de vuurzone worden gedraaid  

  • De ingebouwde opening voor houtopslag  

  • Een groot vuuroppervlak onder de plaat zorgt voor evenwichtige warmteverdeling

  • Gebruik van uitstekende kwaliteit cortenstaal (6mm dikte)

Wat wij verhuren;

bulletsmoker

De Fornetto Razzo van Ø 56 cm is extra groot en ideaal voor een eenvoudige bereiding van meerdere soorten etenswaren tegelijkertijd zoals verse vis of een hele kalkoen. Hij heeft flexibele stapelbare RVS manden, RVS grillroosters en RVS haken, met openingen voor digitale thermometers. Verder is hij zeer stabiel en gemaakt van geëmailleerd RVS met een veilig handvat aan bovenkant en zijkanten. Ook regel je eenvoudig en veilig de luchttoevoer met een draaiknop met thermometer om jouw etenswaren in de gaten te houden.

De Razzo is met zijn losse componenten verstelbaar tot verschillende hoogtes. Hierdoor vormen de deksel en het onderstel elkaar tot een handige meeneem barbecue!

 

Met de Razzo kan op je op zeker 3 methodes aan de slag gaan. We hebben het hier over ''Smoking, Basket en Roasting'' cooking methode. Deze 3 methodes hebben wij alvast voor je klaar liggen en vind je terug tussen de afbeeldingen. 

Vanaf € 125 per dag

Wat wij verhuren;

Pelletsmoker

Taste of Smoke verhuurt pelletsmokers van het merk Green Mountain Grills. Wat ons betreft het beste wat er op dit moment te krijgen is op de markt. 

De pelletsmoker blinkt uit in het gebruik, de goede low & slow garing van uw vlees, energieverbruik en heel handig te bedienen via uw smartphone.  Deze pelletsmokers ontzorgen u tijdens een feestje aangezien deze met minimale handelingen perfect op temperatuur blijven. Taste of Smoke heeft diverse maten staan en kan u hierin adviseren.

Vanaf € 75 per dag

Tip: lees ook voor meer informatie eens deze review van onze OSFA