Taste of Smoke presenteert: OUT OF THE BOX - POP UP restaurant!

Bijgewerkt op: 16 sep. 2019

Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2019 gaan Taste of Smoke en Pub Esser voor de eerste keer compleet out of the box! De zaal van de pub word compleet omgebouwd tot een sfeervol restaurant waar u en uw gasten op een culinaire barbecue reis gaan.


Taste of Smoke gaat een compleet "out of the box barbecue diner" verzorgen. Het diner is zorgvuldig samengesteld met overheerlijke gerechten die passen bij deze tijd van het jaar. Het diner bestaat uit 7 gangen en Pub Esser verzorgd bij iedere gang een bijpassend speciaal bier, wijn of frisdrank arrangement.


Taste of Smoke werkt tiijdens dit evenement samen met chefkoks van een van de mooiste locaties van Noord-Limburg namelijk Kasteel de Berckt te Baarlo. Deze unieke samenwerking resulteert in een verassend menu met een bijzondere combinatie van stijlen.

Voor de speciaalbier liefhebbers word het tevens een bijzondere avond aangezien in de donkere kelders al enkele jaren enkele exclusieve bieren liggen te rijpen.


Voor u als klant van Taste of Smoke kunt u nu met korting een plaats reserveren voor €49.95 incl. drankarrangement. Dit is een korting van €5. Deze korting geld tot 1 oktober, daarna betaald u de normale prijs


Hoe kan ik reserveren dan?

Stuur een mailtje met een reserveringsaanvraag naar popup@tasteofsmoke.nl. Geef hierin aan met hoeveel gasten u wilt komen en voor welk arrangement u wilt kiezen. U krijgt dan van ons een betaalverzoek. Zodra de betaling is ontvangen ontvang u direct van ons een reserveringsbevestiging met daarin een tafelnummer.


Informatie:

Locatie: Pub Esser

Datum & Tijden: Zaterdag 19-10 vanaf 18:30u

Zondag 20-10 vanaf 17:30u


Prijs:

voorverkoop tot 01-10-2019: €49.95,- incl drankarrangement

normale prijs: €54.95 incl. drankarrangement


473 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven