Taste of Smoke gaat innoveren!

Wij van Taste of Smoke zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken, nieuwe mogelijkheden en nieuwe gerechten. Zo zijn wij al een tijdje bezig met het rondkijken naar vuurschalen, in de volksmond ook wel de "OFYR" genoemd. Echter is de OFYR een merk en geen product en zijn er inmiddels legio aanbieders van dergelijke vuurschalen.


Tijdens een cateringklus raakte wij met de opdrachtgever aan de praat en hij werkte bij een staal & constructiebedrijf en hij merkte op dat zij ook bezig waren met een mooie barbecue te maken. Nu waren wij redelijk sceptisch want we komen heel vaak mensen tegen die zelf een barbecue aan het maken zijn, wat later allemaal niks blijkt te zijn. De dag erop werden wij gebeld door het bedrijf en hebben we direct een afspraak gemaakt met hen. Diezelfde middag zaten we al aan de koffie om hun "barbecue" te laten zien.


Wat we toen zagen, was wat we niet verwacht hadden. Een prachtige vuurschaal van cortens staal en helemaal zoals wij die graag zouden willen hebben. Overal was over nagedacht en de tekortkomingen van al die andere aanbieders waren hierin verbeterd. En wat het mooiste was: het bedrijf is ook nog eens gevestigd in Boxmeer. Dit is waar wij voor staan, samenwerken met lokale ondernemers en elkaar ondersteunen.


Inmiddels zijn wij al volop aan het kijken naar prachtige recepten en de vele mogelijkheden die het ons gaat bieden. Eind mei gaan we jullie deze prachtige vuurschaal laten zien en word deze ook meteen verhuurd :)
40 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven