Op zoek naar een winterbbq voor uw evenement?

De mooie zomer is voorbij , en langzaam aan verdwijnt bij de meeste Nederlanders de barbecue onder de beschermhoes en gaat ie voor de wintermaanden de schuur in. Zonde! Want ook als de temperatuur richting het vriespunt daalt, is barbecueën de ideale manier om een verrukkelijke maaltijd te bereiden. Tijdens deze koude dagen kunt u bijvoorbeeld ideaal een gerecht koud roken zoals Zalm en Kaas.


Taste of Smoke werkt alleen met de beste materialen en met houtgestookte barbecues zoals de Boliss buitenkeuken tijdens de wintermaanden. Deze vuurschaal fungeert tevens ook als vuurkorf waar u samen met uw gezelschap rondom kunt staan om lekker warm te blijven! Pak die zak marshmellows er dus maar bij!


Wilt u deze winter nou ook een gezellige winterbarbecue organiseren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Zolang u belooft aan ons om de kou te trotseren, zullen wij onszelf blijven overtreffen!


49 keer bekeken

"LET'S CONNECT TOGETHER."

We are Taste of  Smoke;

Neem contact met ons op via het formulier. U kunt u ook inschrijven voor onze nieuwsbrief met het laatste nieuws, evenementen en exclusieve recepten voor de barbecue.

Visit us;

TASTE OF SMOKE

Mgr. Bekkersstraat 15

5836BL Sambeek

The Netherlands

T

@

W

  • Taste of Smoke Facebook
  • Taste of Smoke Twitter
  • Taste of Smoke Instagram

Copyright 2018 Taste of Smoke

All Rights Reserved. Powered by Personal Projects

Alg. Voorwaarden: