Martijn & Niels op pad in de regio!

Martijn & Niels gaan aankomende zaterdag weer een lekker gerechtje maken voor jullie.

De afgelopen dagen zijn zij op pad gegaan in de regio om iets bijzonders te verzinnen en zijn daarvoor naar verschillende leveranciers gegaan om inspiratie op te doen.


Als eerste gingen zij bij Roelofs Food Centre te Cuijk langs en namen daar hele mooie verse Lamsnek Filets mee, waar zij deze keer een Low & Slow Lamb van gaan maken op de smokers van Taste of Smoke.


Daarna zijn ze doorgereden naar Wellerlooi. Daar ligt de bijzondere boerderij vol met verse kruiden van HeWe kruiden. Martijn was helemaal in zijn nopjes en bedacht daar direct ter plekke overheerlijke bijgerechten zoals een onvervalste Tzatziki , een traditionele Couscous en een wildkruidensla erbij. Ook is Martijn daarna direct aan de slag gegaan in de keuken om de lamsnekjes te pekelen. .


Bekijk het filmpje hoe dat in zijn werk is gegaan!


Natuurlijk is het zaterdag weer op te halen, alleen deze keer gaan we het in Beugen klaarmaken op de locatie van Taste of Smoke aan de Romeinenstraat 22.09. Daar hebben we iets meer plek en kunnen we jullie nog beter ontvangen.


Menu:

Low & Slow Lamb Cous Cous TzaTziki Wildkruidsalade Pitabroodje


Een gerechtje is voor 2 personen en kost maar €16.95. Dat is natuurlijk niet veel! Bestellen kan natuurlijk weer via info@tasteofsmoke.nl, Facebook messenger of stuur een berichtje via Whatsapp 0640829465. Bestellen kan tot vrijdag 19:00u.

Bestellen kan tot vrijdag 19:00u.

124 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Smokers