Aankomend weekend Smokey Meatballs!!


Afgelopen weekend waren er enorm veel blije mensen die bij ons wat besteld hadden. We kregen dan ook van veel mensen een berichtje met de vraag of we dit vaker gaan doen. Nou zijn wij normaal gesproken ieder weekend een beleving ergens aan het verzorgen bij mensen thuis, dus wij dachten: laten we dit gewoon iedere zaterdag gaan doen.


De formule is simpel! Wij barbecueën een bijzonder gerecht en je zorgt zelf voor een bijgerecht erbij. Zo kunnen wij de kosten laag en betaalbaar houden voor iedereen. En wij zijn mooi weer een dagje bezig met onze passie! Aankomende zaterdag gaan we iets speciaals doen en daar hebben we hulptroepen voor ingeschakeld.


Onze grote vriend Martijn ten Brinke, die jullie wellicht allemaal kennen van Restaurant de Heerlijkheid, heeft net als ons een passie voor mooie gerechtjes. Dus wij dachten: laten we dat eens mooi gaan combineren samen.


Wij gaan de gehaktballetjes op onze smokers bereiden en Martijn gaat daar 3 verschillende sauzen bij maken Je kunt dus kiezen uit 3 opties. Tevens denken wij ook aan onze vegetarische gasten! Voor hen maken we ook lekkere ballekes en die doen we dan ook op een aparte barbecue voor jullie bereiden.


Keuze uit:

** Smokey Italian Meatballs met huisgemaakte tomatensaus, verse basilicum en parmazaanse Kaas


** Smokey Indian Meatballs met huisgemaakte currysaus, verse koriander en Seroendang


** Smokey Korean Meatballs met Huisgemaakte koreaanse barbecuesaus, verse lentui en Furikake kruiden.


** Smokey Veggie Balls met een van de bovenstaande sauzen naar keuze!


Een portie van 20 ballekes met een sausje naar keuze en een bakje salade kost maar € 12.50. Das toch mooi betaalbaar?
Je kunt tot uiterlijk vrijdag 3 april 18:00u bestellen via info@tasteofsmoke.nl of via een berichtje op facebook. Dan krijg je van ons een tikkie en dan kun je het zaterdag vanaf 17:00u tot 18:00u ophalen bij ons in Sambeek.

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en hopen dat iedereen bij het afhalen ook gepaste afstand houd!

94 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven