We are

TASTE OF SMOKE

Dit is wat wij doen & waar wij voor staan

 

Wat wij doen;

CATERING

Catering is onze passie! Taste of Smoke creëert bij u de belevenis waar u naar op zoek bent. U geeft aan wat u wilt en wij zorgen voor de beste aansluiting daarop. Het is immers uw feest!

Wij zetten op iedere gewenste locatie een pop-up keuken neer en nemen dan onze stoere Smokers, grills en pitmasters mee naar uw feest. Binnen de kortste keren kunnen we aan de slag. Alle gerechten worden op locatie vers bereid. Zo houden wij meteen de door ons gestelde hoge kwaliteitseisen in het vaandel.

 

Uw feest is belangrijk voor ons. Het is voor ons pas een succes als u meer dan tevreden bent. Wij werken dan ook op een zeer persoonlijke wijze met al onze klanten. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij al uw wensen op en zorgen vervolgens voor het totaalplaatje. Wij ontzorgen u! Dus geen vieze borden, vies bestek, personeel dat niet op tijd komt etc. Taste of Smoke is er voor u!

 

Taste of Smoke is meer dan een eenvoudige barbecuecateraar. Onze Head Pitmaster staat uw gasten altijd graag te woord en weet het iedereen naar de zin te maken. Let bijvoorbeeld ook eens op zijn markante verschijning.

Patrick Bongartz Fotografie 2019_Taste o
 

Wat wij doen;

WORKSHOPS

Ben jij die fanatieke barbecueër die tijdens familiefeestjes altijd achter de grill staat, maar wil jij meer leren? Of ben jij een hobby kok die graag nieuwe technieken leert?

Taste of Smoke organiseert down-to-earth workshops, maar ook echte Masterclasses met gast sprekers. Van beginnerssessies tot aan culinaire cursussen. Met onze workshops leer je alle ins en outs over de grote verscheidenheid aan barbecues, de technieken die toepasbaar zijn, het herkennen en samenstellen van de juiste smaken, het gebruik van accessoires en het barbecueën in dagelijkse praktijk. Onze workshops zijn altijd op maat gemaakt en naar wens van het gezelschap. En heeft u liever een privé-workshop? Ook dat kan uiteraard!

workshops.jpg

Wat wij doen;

 

ADVIES

Barbecues zijn er in vele soorten en maten. De houtskool barbecue, de buitenkeuken, de gasbarbecue, de kamado, de elektrische barbecue en de rookoven. Maar welk type

past bij u?

Wij luisteren naar al uw wensen en geven u persoonlijk advies. Taste of Smoke beschikt over een groot assortiment van barbecues en wij kunnen u alle voor en nadelen laten zien van een bepaald type barbecue. Uiteindelijk zullen wij, nadat u uw keuze heeft gemaakt, ook de gehele aankoop voor u in gang zetten. Taste of Smoke bezorgd de barbecue bij u persoonlijk thuis en zetten deze samen met u in elkaar. Zo kunnen wij u direct op gang helpen en geven wij u altijd de beste tips voor uw barbecue.

Advies (Zakelijk)

Taste of Smoke is tevens ook in te huren voor uw bedrijf om advies te geven aan bijvoorbeeld uw barbecueafdeling, de aankoop van een geschikte barbecue in uw restaurant of de aanschaf van grote partijen barbecues voor import/export.

gmg1.png
 

Wat wij doen;

DEMO'S

Taste of Smoke is een gecertificeerd demo-team van Napoleon Grills onder de noemer Napoleon Grill Force. Wij verzorgen voor Napoleon diverse demonstraties in tuincentrums, bij dealerpunten en tijdens evenementen van Napoleon als merk.

Wij verzorgen voor Napoleon diverse demonstraties in tuincentrums, bij dealerpunten en tijdens evenementen van Napoleon als merk.

demonstratie.jpg